Psiles Korfes (Code: )

Naam: Psiles Korfes

Jaargang: 2020

Inhoud: 0,75L

Origine: Protected Geographical Indication Samos (P.G.I)

Druif: Psilés Korfés is een droge witte wijn van 100% Muscat Blanc Petit Grain en is de laatste nieuwe wijn van de Unie. En ze hebben er meteen een super-moderne wijn van gemaakt voor de discriminerende wijnliefhebber die altijd op zoek is naar het opmerkelijke. Psilés Korfes betekent hoge bergen. Deze wijn is gemaakt van druiven van de meest geselecteerde bergwijngaarden met een rotsachtige, niet te vruchtbare grond. Dit gebeurt op relatief kleine terraswijnbouw, 800 meter boven de zeespiegel!

Oog: Licht geel-groen van kleur en een verbazingwekkende briljante schittering

Neus: Het heeft een karakter vol met finesse, vlezig rijp fruit, zoals perzik, abrikoos en meloen en het florale van rozen

Mond: Bij de eerste aanzet, en hij drukt zich elegant uit, terwijl hij het gehemelte verfrissende zuren en voldoende intensiteit biedt. Psilés Korfes is een aromatische wijn, maar heeft op geen enkele manier gebrek aan finesse.

Serveer: Deze wijn op 10 – 12°C. Deze wijn kan worden genoten op zichzelf, als aperitief, amuse-bouche, bij veel asperge gerechten, de keuken van het Verre Oosten met hun curry gerechten of met de internationale keuken, veel soorten visgerechten en de Griekse keuken.

Bewaren: Kan tot 2 jaar liggen blijven.

Wijndomein: Samos Wines U.W.C.S.
Prijs: 11.20 EUR
plus Verzending
Aantal:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Alle prijzen zijn inclusief BTW, zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijziging in stock – transport – en accijnsregime.
Geen verkoop van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.