Gatsios Familie

15.00 EUR
plus Verzending
Teleion Bananen Likeur: lekker als digestief, of in een cocktail/longdrink gemixt met sinaasappelsap!
15.00 EUR
plus Verzending
Tentura is een authentieke donkere kaneellikeur uit de stad Patras in het noordwesten van de Peloponnesos. Zelfs bij de Grieken is dit drankje nog relatief onbekend. Het heeft een zoete, kruidige smaak van kaneel, nootmuskaat en kruidnagel met de uitgesproken smaak van de zoete dessertwijn Mavrodaphne. De geschiedenis van deze likeur gaat terug naar eind 18e of begin 19e eeuw. Er zijn zelfs recepten gevonden van een soortgelijk drankje uit de 15e eeuw.
15.00 EUR
plus Verzending
Serveer goed gekoeld of met ijs, past uitstekend bij de koffie na de maaltijd, ook lekker als aperitief met ijsblokjes.
15.00 EUR
plus Verzending
Rozenlikeur 25% alc, traditionele likeur met felroze kleur en een verleidelijke smaak, gemaakt met natuurlijke bloemblaadjes van de roze rozen.
16.50 EUR
plus Verzending
De Gatsios familie produceert Ouzo Teleion en verschillende likeuren met de merknaam Teleion. De ouzo Teleion is een een zachte ouzo.
18.80 EUR
plus Verzending
Mediterrane Coffee Anise likeur is een hoogwaardige likeur met een verfijnd aroma.
25.80 EUR
plus Verzending
Mastiha, ook wel Masticha genoemd, is een Griekse likeur afkomstig uit het zuiden van het eiland Chios. Hier groeien namelijk alleen de mastiekbomen, waarvan de hars wordt gebruikt voor deze unieke likeur. Mastiha Chios is hars afkomstig van de stam en de takken van de mastiekboom pistacia lentiscus. De Europese Unie heeft Chios Mastiha in 1992 de status beschermde herkomstaanduiding (BOB of PDO) gegeven. Dit betekent dat het alleen zo mag heten als de mastiek hiervandaan komt. Een drankje dat erg gewild is bij de Griekse vrouwen, hoewel ook veel mannen dit zeer waarderen.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Alle prijzen zijn inclusief BTW, zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijziging in stock – transport – en accijnsregime.
Geen verkoop van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.