Domaine Semeli

8.30 EUR
plus Verzending
Ongelooflijke wijn prijs kwaliteit
8.30 EUR
plus Verzending
Drinkt u in de zomer graag gekoelde rode wijn dan kan u de wijn in de koelkast bewaren voor het serveren.
12.90 EUR
plus Verzending
Een zeer fijne, frisse en betaalbare wijn met 80% Moschofilero-druif en 20% Sauvignon Blanc.
12.90 EUR
plus Verzending
Soepele rode wijn met fluwelen tannines en veel rijp fruit. Perfect bij BBQ, harde kazen, gerechten met tomatensaus of bij de Thaise keuken.
12.90 EUR
plus Verzending
Dé perfecte rosé voor de zomeravonden. Past super bij vegetarische gerechten, bij BBQ, lamskoteletjes of bij de kruidige Thaise keuken! Award winning!!
14.40 EUR
plus Verzending
De Mantinia Nasiakos is een paradepaardje van de Griekse wijnen gemaakt van 100% Moschofilero-druif.
16.50 EUR
plus Verzending
Een topper uit het wijn gebied Neméa
21.80 EUR
plus Verzending
Thea Mantinia de grote zus van Mantinia Nasiakos. Als u houd van frisse wijnen met aciditeit. Dit is finesse top top top wijn
22.10 EUR
plus Verzending
Deze wijn is gemaakt van 2 druiven variëteiten 60% Assyrtiko en 40% Moschofilero. De gekozen wijngaard voor de Assyrtiko ligt op een hoogte van 500 meter op de hellingen van het bergachtige Neméa, de Moschofilero op en hoogte van 650 meter op de hellingen Zevgolatio gebergte in het Appellation gebied Mantinia met een Klei bodem. Er is een microklimaat met harde winters en koele zomeravonden, dankzij de hoge hoogte, gaan de druiven langzaam rijpen, waardoor ze perfect verzadigd worden, hun zuurgraad behouden en de kenmerkende smaken en aroma's van deze druivenrassen volledig ontwikkelen.
22.10 EUR
plus Verzending
Deze Wijn is gemaakt van 60% Syrah en 40% Grenache Rouge. De wijnvelden zijn gelegen in Korinthia Nemea op een hoogte van 800 m en de Cithaeron hellingen op en hoogte van 450 m. De druiven worden geoogst en aanvankelijk opgeslagen in frigokamers, gevolgd door voorgisting en een koude maceratie gedurende 6 tot 8 uur in roestvrijstalen tanks en een traditionele roze vinificatie bij een gecontroleerde temperatuur.
33.00 EUR
plus Verzending
De nieuwe wijn van Semeli is Spondee genaamd, een wijn gemaakt van 3 druiven variëteiten 40% Syrah, 40% Merlot en 20% Cabernet Sauvignon van geselecteerde wijngaarden in de regio's Atalanti en Domokos op kleiheuvels op een hoogte van (400-450 m) in het departement Phthiotis.
36.70 EUR
plus Verzending
Een verouderde Neméa Grand Reserve 2014 Topper de top
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Alle prijzen zijn inclusief BTW, zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijziging in stock – transport – en accijnsregime.
Geen verkoop van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.