Cabernet Sauvignon druif

13.30 EUR
plus Verzending
In Oost-Macedonië maakt Wine Art Estatedeze complexe rijke rosé wijn van Syrah, Merlot, Sangiovese, Nebbiolo en Cabernet Sauvignon.
17.20 EUR
plus Verzending
Techni Alipias betekent in het Grieks de kunst om mensen hun zorgen te laten vergeten. Dus elke mens zou dus in zijn kelder een dozijn van deze wijn moeten hebben. Als gij zorgen hebt kunt altijd naar u kelder gaan om een flesje te halen, maar niet alles te gelijk leeg drinken anders heb je andere zorgen.
22.00 EUR
plus Verzending
Gedistilleerd uit de volledige Cabernet Sauvignon druif, en niet enkel de schil zoals bij de meeste grappa’s. Zo wordt het aromatische karakter van de Cabernet Sauvignon behouden.
26.00 EUR
plus Verzending
De nieuwe wijn van Semeli is Aetheria genaamd, een wijn gemaakt van 3 druiven variëteiten 40% Syrah, 40% Merlot en 20% Cabernet Sauvignon van geselecteerde wijngaarden in de regio's Atalanti en Domokos op kleiheuvels op een hoogte van (400-450 m) in het departement Phthiotis.
27.70 EUR
plus Verzending
Deze wijn noem ik een super Naoussa zoals ze in Italië de super Toscan hebben. Deze wijn vermeld op het etiket als oorsprong benaming Vin De Table. Als u dat tegen komt in Griekenland en de wijn kost € 25,00 en meer dan koopt u normaal gezien een super wijn. Maar deze syllektiko van Domaine Karydas met maar een productie van 1.500 flessen per jaar is een fenomenale top wijn voor de deze prijs € 27,60
32.40 EUR
plus Verzending
Nog zo een Vin De Table wijn. Deze wijn durf ik in een blind proeverij steken langs de grote top Domaine uit Margaux en dan bedoel ik de echte top. In Griekenland nog betaalbaar €32,40 en Frankrijk moet je achter de 32 nog een nulletje bij zetten
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Alle prijzen zijn inclusief BTW, zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijziging in stock – transport – en accijnsregime.