Gedistilleerde dranken

16.50 EUR
plus Verzending
De Gatsios familie produceert Ouzo Teleion en verschillende likeuren met de merknaam Teleion. De ouzo Teleion is een een zachte ouzo.
18.70 EUR
plus Verzending
Kifisia, Athene. Sans Rival, niet zozeer een Griekse naam voor een ouzo die sinds 1905 in Griekenland wordt geproduceerd door de firma Thomopoulos & Son.
24.00 EUR
plus Verzending
Deze Ouzo gemaakt van het zacht water uit de bronnen van de rivier Sedountas, anijs van het dorp Lisvori, venkel uit het noorden van het eiland Evia, asteroïde anijs, kaneel, nootmuskaat, uittreksels uit het unieke gom (Masticha) van Chios, verschillende andere kruiden van het eiland Lesbos en zout uit de Salterns in Kalloni, Lesbos. De verhoudingen van de ingrediënten is een geheim, net als het recept dat Isidoros ons heeft gelaten.
24.50 EUR
plus Verzending
Gedistilleerd uit de volledige Muscat druif, en niet enkel de schil zoals bij de meeste grappa’s. Zo wordt het aromatische karakter van de Muscat druif behouden.
24.50 EUR
plus Verzending
Gedistilleerd uit de volledige Cabernet Sauvignon druif, en niet enkel de schil zoals bij de meeste grappa’s. Zo wordt het aromatische karakter van de Cabernet Sauvignon behouden.
24.50 EUR
plus Verzending
Gedistilleerd uit de volledige Cardonnay druif, en niet enkel de schil zoals bij de meeste grappa’s. Zo wordt het aromatische karakter van de Chardonnay behouden.
27.00 EUR
plus Verzending
Metaxa 5 * is onmisbaar! Het is een eenvoudige klassieker. Geniet van de soepele en zachte smaak.
33.00 EUR
plus Verzending
Metaxa 7 * is een zeer geavanceerde lid van de Metaxa familie. De fles is geïnspireerd door oude Griekse vazen, zogenaamde amfora, die werden gebruikt voor het vervoer van wijn en gedistilleerde dranken.
Niet beschikbaar
52.40 EUR
plus Verzending
De Ouzo Anax van de familie Katsaros uit Tirnavou is een milde Ouzo met een alcohol gehalte van 37,5%. Enkel afhalen in Zonhoven.
71.50 EUR
plus Verzending
Is het oudste en het meest vooraanstaande lid van de familie Metaxa. Het bedrieglijk eenvoudig, stijlvol design onthult haar rijke karakter met al het vertrouwen in haar ouderdom. De intense donkere, oranje kleur is een van Metaxa’s meest exquise en oudste destillaat, met een gemiddelde leeftijd van 20 tot 30 jaar oud. Deze combinatie produceert een groot kwaliteitsproduct met een fijne neus en een zachte smaak.
76.80 EUR
plus Verzending
Is een zeer volwassen en goed gerespecteerd lid van de Metaxa familie. Haar onderscheidend keramische fles werd geïnspireerd door de oude Griekse ontwerpers afkomstig van het eiland Rhodos. In de fles zijn destillaten aanwezig tot 15 jaar oud, de jongste is meer dan 8 jaar oud.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Alle prijzen zijn inclusief BTW, zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijziging in stock – transport – en accijnsregime.
Geen verkoop van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.