Zoete wijn

Niet beschikbaar
11.50 EUR
plus Verzending
Deze Grand Cru is een top begeleider van Foie gras bereidingen warme en koude,
11.60 EUR
plus Verzending
Samos Vin Doux 100% Muscat Blanc Petit Grain behoort tot de categorie Vins de Liqueurs en is de meest populaire wijn van Samos. Het is niet toevallig dat het nummer 1 zoete wijn is in de verkoop in Griekenland en dat het wereldwijd wordt geëxporteerd.
12.40 EUR
plus Verzending
De smaak gaat heen en weer tussen Banyuls en Porto. Deze versterkte wijn is complex van smaak en past bij een zoet dessert, bij blauwe kaas of gewoon zomaar!
12.60 EUR
plus Verzending
Deze wijn is een ideale dessertwijn op zijn eigen of met chocolade desserts, vers fruit, fruitsalades, fruittaarten, lichte pudding taarten, gewoon gebak en sorbets. Maar kan ook nog als aperitief. Het wijnhuis suggereert om hem te serveren bij 16-17°C maar ik schenk hem bij 10-12°C veel lekkerder en frisser
14.30 EUR
plus Verzending
Past perfect bij haute dessert-creaties met een sterke zoete smaak en aromatische complexiteit. Chocolade taarten, fruittaartjes, Moelleux van chocolade, zelf gemaakt bourbonvanille -ijs, gedroogd fruit met noten, foie gras met zoete kweepeer of vijgen, geaderde en oude gele kazen. Op zichzelf, na het einde van een diner, en vergezelt het heerlijk een lichte sigaar.
26.20 EUR
plus Verzending
Samos Nektar is dikwijls bekroond met veel prijzen op internationale wijnbeurzen en wijnconcoursen.
41.30 EUR
plus Verzending
Rode top dessertwijn
55.90 EUR
plus Verzending
Een overheerlijke natuurlijk zoete witte wijn van 90% Assyrtico, 5% Athiri en 5% Aidani druiven. De druiven zijn afkomstig van oude wijnstokken van gemiddeld 100 jaar oud, uit wijngaarden in de dorpen Megalochori, Pyrgos, Exo Gonia en Akrotiri. De bodem is vulkanisch en het klimaat mediterraans. De druiven worden na het plukken gedurende 9 tot 15 dagen door de zon gedroogd op speciale rieten matten om het sap te laten verdampen, het gewicht te laten verliezen, en hun hoeveelheid suiker, zuurtegraad en smaken te concentreren. De vinificatie van de wijn en het einde van de fermentatie wordt onder constante temperatuur van 22° en gedurende 4 maanden bewerkt, waarna de wijn wordt overgeheveld in Franse eikenhouten vaten van 225L en verouderd voor 90 maanden.
85.00 EUR
plus Verzending
De « Samos Nectar Vintage 1980 " heeft een diep oranje kleur. De groene tinten en de aanwezigheid van dikke tranen in het glas laten het onderhoud van jeugdigheid zien, zelfs na 33 jaar eikenvaten.
120.00 EUR
plus Verzending
Wat een complexiteit nog na zo veel jaren van veroudering ONGELOOFELIJK deze wijn alsof er een engeltje op je tong pist !!!
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Alle prijzen zijn inclusief BTW, zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijziging in stock – transport – en accijnsregime.
Geen verkoop van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.