Assyrtiko druif

Deze topdruif uit Griekenland behoudt zijn mooie zuren ook het warme klimaat en produceert daardoor fijne, frisse, volle minerale wijnen. Vooral te vinden als de koning van Santorini, maar ondertussen verspreidt de druif zich over de wereld.

14.10 EUR
plus Verzending
Deze wijn is gemaakt van 100% Assyrtiko
15.60 EUR
plus Verzending
Sauvignon Blanc - Assyrtiko. De zomer wijn bij uitstek.Deze twee variëteiten zijn gemengd tot een elegante en harmonieuze combinatie.
15.90 EUR
plus Verzending
Deze wijn wordt gemaakt van 100% Assyrtiko,
16.90 EUR
plus Verzending
De Assyrtiko druif en eikenvaten lijken voor elkaar gemaakt, en hier hebben we een prachtig voorbeeld van die relatie. De naam Idisma Drios weerspiegelt de rijke zoetheid die de wijn krijgt door zijn verblijf in eikenhouten vaten.
22.10 EUR
plus Verzending
Deze wijn is gemaakt van 2 druiven variëteiten 60% Assyrtiko en 40% Moschofilero. De gekozen wijngaard voor de Assyrtiko ligt op een hoogte van 500 meter op de hellingen van het bergachtige Neméa, de Moschofilero op en hoogte van 650 meter op de hellingen Zevgolatio gebergte in het Appellation gebied Mantinia met een Klei bodem. Er is een microklimaat met harde winters en koele zomeravonden, dankzij de hoge hoogte, gaan de druiven langzaam rijpen, waardoor ze perfect verzadigd worden, hun zuurgraad behouden en de kenmerkende smaken en aroma's van deze druivenrassen volledig ontwikkelen.
55.90 EUR
plus Verzending
Een overheerlijke natuurlijk zoete witte wijn van 90% Assyrtico, 5% Athiri en 5% Aidani druiven. De druiven zijn afkomstig van oude wijnstokken van gemiddeld 100 jaar oud, uit wijngaarden in de dorpen Megalochori, Pyrgos, Exo Gonia en Akrotiri. De bodem is vulkanisch en het klimaat mediterraans. De druiven worden na het plukken gedurende 9 tot 15 dagen door de zon gedroogd op speciale rieten matten om het sap te laten verdampen, het gewicht te laten verliezen, en hun hoeveelheid suiker, zuurtegraad en smaken te concentreren. De vinificatie van de wijn en het einde van de fermentatie wordt onder constante temperatuur van 22° en gedurende 4 maanden bewerkt, waarna de wijn wordt overgeheveld in Franse eikenhouten vaten van 225L en verouderd voor 90 maanden.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Alle prijzen zijn inclusief BTW, zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijziging in stock – transport – en accijnsregime.
Geen verkoop van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.