Muscat Blanc Petit Grain druif

In het Duits heet deze druif "Gelber Moskateller", is ook bekend als "Muscat au petits grains"

Niet beschikbaar
11.20 EUR
plus Verzending
Psilés Korfés is een droge witte wijn van 100% Muscat Blanc Petit Grain en is de laatste nieuwe wijn van de Unie. En ze hebben er meteen een super-moderne wijn van gemaakt voor de discriminerende wijnliefhebber die altijd op zoek is naar het opmerkelijke.
Niet beschikbaar
11.50 EUR
plus Verzending
Deze Grand Cru is een top begeleider van Foie gras bereidingen warme en koude,
11.60 EUR
plus Verzending
Samos Vin Doux 100% Muscat Blanc Petit Grain behoort tot de categorie Vins de Liqueurs en is de meest populaire wijn van Samos. Het is niet toevallig dat het nummer 1 zoete wijn is in de verkoop in Griekenland en dat het wereldwijd wordt geëxporteerd.
14.30 EUR
plus Verzending
Past perfect bij haute dessert-creaties met een sterke zoete smaak en aromatische complexiteit. Chocolade taarten, fruittaartjes, Moelleux van chocolade, zelf gemaakt bourbonvanille -ijs, gedroogd fruit met noten, foie gras met zoete kweepeer of vijgen, geaderde en oude gele kazen. Op zichzelf, na het einde van een diner, en vergezelt het heerlijk een lichte sigaar.
26.20 EUR
plus Verzending
Samos Nektar is dikwijls bekroond met veel prijzen op internationale wijnbeurzen en wijnconcoursen.
85.00 EUR
plus Verzending
De « Samos Nectar Vintage 1980 " heeft een diep oranje kleur. De groene tinten en de aanwezigheid van dikke tranen in het glas laten het onderhoud van jeugdigheid zien, zelfs na 33 jaar eikenvaten.
120.00 EUR
plus Verzending
Wat een complexiteit nog na zo veel jaren van veroudering ONGELOOFELIJK deze wijn alsof er een engeltje op je tong pist !!!
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Alle prijzen zijn inclusief BTW, zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijziging in stock – transport – en accijnsregime.
Geen verkoop van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.