Grand Reserve Neméa (Code: )

Domein: Domain Semeli

Naam: Grand Reserve Neméa Rood

Jaargang: 2014

Origine: Protected Designation Of Origine Neméa (PDO)

Druif: Deze wijn is gemaakt van 100% Agiorgitiko en verouderd voor 18 maanden in Franse eikenvaten en 30 maanden op fles, waarvan 35% nieuwe eik en de rest 2 de maal gebruikte vaten een productie van 14.000 flessen van het jaartal 2014

Oog: Helder, zeer diep granaatrood, met taankleurige tinten die de ouderdom en een zware viscositeit tonen.

Neus: Geconcentreerd, rijp rood fruit in de neus dat het karakter van een leeftijds-waardige Agiorgitiko illustreert. Complexe aroma's van droge kruiden en verse kruiden, die voorkomen door het verouderen in de nieuwe eikenvaten evenals in fles.

Mond: Droog, vol en rond in de mond. fluweelachtig en bevallige tannines, rijke alcohol en een zeer mooie aciditeit, die zorgen voor een mooie balans. In de mond nemen we smaken waar van chocolade , marmelade, toast en komijn, dit resulteert in een zeer lange finale.

Serveer: Op 16-18°C. deze wijn met rijke vleesschotels, gegrild lamsvlees, op houtskool gegrild en op spit geroosterd vlees, harde gele en romige kazen.

Bewaren: Hij mag nog 7 tot 9 jaar blijven liggen.

Wijndomein: Domaine Semeli
Prijs: 36.70 EUR
plus Verzending
Aantal:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Alle prijzen zijn inclusief BTW, zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijziging in stock – transport – en accijnsregime.
Geen verkoop van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.