Masticha Koukoudo 25% (Code: )

Distellerie: Gatsios familie

Inhoud: 0,70 L

Naam: Masticha Koukoudo 25%

Origine: Epirus region. De Gatsios familie produceert een zeer mooie Masticha likeur. Het basisingrediënt is de echte masticha olie uit de Masticha dorpen van Chios. Een strikte, niet-stroperige drank, met karakteristieke aroma's en smaken, waarbij de combinatie van masticha en citrusvruchten niet overheersend is.

Serveer: Wordt puur of gekoeld geserveerd, maar zonder ijs, omdat dit de smaak zou veranderen. Een drankje dat erg gewild is bij de Griekse vrouwen, hoewel ook veel mannen dit zeer waarderen.

Mastiha, ook wel Masticha genoemd, is een Griekse likeur afkomstig uit het zuiden van het eiland Chios. Hier groeien namelijk alleen de mastiekbomen, waarvan de hars wordt gebruikt voor deze unieke likeur. Mastiha Chios is hars afkomstig van de stam en de takken van de mastiekboom pistacia lentiscus. De Europese Unie heeft Chios Mastiha in 1992 de status beschermde herkomstaanduiding (BOB of PDO) gegeven. Dit betekent dat het alleen zo mag heten als de mastiek hiervandaan komt.

Wijndomein: Gatsios Familie
Prijs: 25.80 EUR
plus Verzending
Aantal:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Alle prijzen zijn inclusief BTW, zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijziging in stock – transport – en accijnsregime.
Geen verkoop van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.