Syllektiko (Code: )

Domein: Domaine Karydas

Naam: Syllektiko Rood

Jaargang: 2017

Origine: Vin de table

Druif: De wijnvelden zijn gelegen in Thesi in Ano Gastra Naoussa. Deze wijn is gemaakt van 80% Xinomavro, 10% Merlot en 10% Cabernet Sauvignon druiven die voor 24 maanden in nieuwe Franse eiken vaten van 225l hebben gerijpt. Een maal de wijn gebotteld is word hij nog voor 4 â 5 maanden bewaar en gecontroleerd op het domain met maar een productie van 1.500 flessen per jaar.

Oog: Deze wijn heeft een aantrekkelijke donkere kersenkleur

Neus: In de neus complex: kersen, aardbeien, blauwe pruimen, kruiden, champignons, truffel, mineralen, leder, ceder en Tabac. De mengeling zorgt voor een krachtige body mede dankzij het aroma van de verbazingwekkende Xinomavro en aan de andere kant de smaakvolle evenwichtige zijdezachte Merlot en Cabernet Sauvignon

Mond: In de mond braambes, kersen, aardbeien, blauwe pruimen, kruiden, rood fruit, truffel en chocolade, zorgen voor een spectaculaire wijn met een fluweelachtige mond gevoel en edele tannines met een super lange afdronk.

Serveer: Op 18-20°C. Past bij rood vlees, grill gerechten, wild gerechten, lamsvlees, deegwaren met rode saus en een selectie van kazen.

Bewaren: Kan 12 tot 15 jaar liggen blijven.

Wijndomein: Domaine Karydas
Prijs: 27.90 EUR
plus Verzending
Niet beschikbaar
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Alle prijzen zijn inclusief BTW, zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van wijziging in stock – transport – en accijnsregime.
Geen verkoop van alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.